Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 20:53

Με τον Υφυπουργό Εργασίας Κ. Μπάρκα συναντήθηκαν το ΔΣ και μέλη του Συλλόγου ΔΥΝΑΜΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και μέλη του Συλλόγου ΔΥΝΑΜΗ, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, το Σάββατο 30/3/2019, πραγματοποίησαν στην Πρέβεζα συνάντηση με τον νέο Υφυπουργό εργασίας κ. Μπάρκα Κωνσταντίνο.

Ο λόγος της συνάντησης αυτής, εκτός της γνωριμίας με το νέο Δ.Σ, ήταν να τεθούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν πρόσφατα με τον ενιαίο κανονισμό παροχών υπηρεσιών υγείας ΕΚΠΥ σχετικά με την μείωση των αποζημιώσεων για λογοθεραπείες, εργοθεραπείες αλλά και την οικογενειακή ψυχοθεραπεία.

Επίσης του τέθηκαν όλα τα προβλήματα με την διαδικασία έκδοσης των γνωματεύσεων και τα μεγάλα προβλήματα τόσο για τους γονείς αλλά κυρίως για τα παιδιά που ανήκουν στην ευαίσθητη κατηγορία της ειδικής αγωγής.

Ο κ. Υπουργός ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα και την έντονη ανησυχία μας σε όλα τα θέματα που του αναπτύξαμε, άκουσε με ενδιαφέρον και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν να εκλείψουν τυχόν αδικίες και στρεβλώσεις γύρω από την Ειδική Αγωγή. Μάλιστα λόγω του ότι πολλά από το θέματα άπτονται του υπουργείου υγείας, άμεσα θα μεσολαβήσει για το θέμα σχετικά στον αρμόδιο Υπουργό.

Η συνάντηση έκλεισε με ευχές από την πλευρά του Συλλόγου στον νέο Υφυπουργό κ. Μπάρκα για καλή σταδιοδρομία δίπλα στα προβλήματα του πολίτη, ο οποίος αντευχήθηκε να συνεχίσει ο Σύλλογος τις δράσεις του δηλώνοντας ότι θα είναι στο πλευρό του Συλλόγου σε ότι χρειαστεί.