Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 19:46

Την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου και το Λιμεναρχείο Πρέβεζας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Βαγγέλης Ροπόκης

Επίσκεψη στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου και στο Λιμεναρχείο Πρέβεζας πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας με το Συνδυασμό «Δημοτική Ανατροπή» Βαγγέλης Ροπόκης, συνοδεία υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.

AEN1

Ο κ. Ροπόκης αφού συναντήθηκε με τις Διοικήσεις, τους σπουδαστές, με τους εργαζόμενους της Α.Ε.Ν και του Λιμεναρχείου άκουσε τα όποια προβλήματα υπάρχουν και στην συνέχεια, αναφέρθηκε, στις δράσεις όπου ως νέα Δημοτική Αρχή θα αναλάβει προκειμένου να δοθούν λύσεις αλλά και να εκσυγχρονιστεί περαιτέρω η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού.

Ο κύριος Ροπόκης, δήλωσε αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης:

«Στόχος μας, από την επόμενη ημέρα των εκλογών, είναι να σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που κάνει και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ώστε να εκσυγχρονιστεί η Ακαδημία, που είναι η μεγαλύτερη σε όλη την Ελλάδα.

Πρέπει να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον, στους νέους και στις νέες, να πάρουν μέρος και να γίνουν σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Πρέβεζας.

Να αποτελέσει η Ακαδημία την αιχμή του δόρατος, στην προσπάθεια που θα κάνουμε να αναδείξουμε τον τουρισμό στο Δήμο μας.

Η Πρέβεζα, πόλη με Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, με ανθρώπους που πρόκειται να ταξιδέψουν στα πέρατα της γης, πόλη με ανοιχτές θάλασσες, πόλη με μια εξαιρετική Μαρίνα δεν είναι δυνατόν να μην είναι ταυτισμένη με την ιστιοπλοΐα.

Στο πλαίσιο αυτό, για την προώθηση και ανάδειξη του αθλήματος, μπορούμε να οργανώσουμε ένα Ναυτικό Φεστιβάλ, να ταυτιστεί η πόλη μας με την θάλασσα. Δεν δέχομαι αυτός ο ευλογημένος τόπος, αυτή η θέα προς τον Αμβρακικό Κόλπο και προς το Ιόνιο, η τόσο ανοιχτή θάλασσα, να μην προβάλλεται από κανέναν. Να μην είναι πρώτη προτεραιότητα. Ταυτόχρονα θα προσπαθήσουμε να επαναλειτουργήσουμε τη σχολή σωστικών μέσω της ΑΕΝ Πρέβεζας».

Λιμεναρχειο1