Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 14:22

Συνεδρίασε το Σ.Ο.Π.Π Π. Ε. Πρέβεζας με θέμα τη λήψη μέτρων πρόληψης για την αντιμετώπιση των Δασικών Πυρκαγιών

Με κατάμεστη την αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Μαίου 2019 η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Πρέβεζας, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτου Ιωάννου με θέμα «Σχεδιασμός και μέτρα Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών 2019», παρουσία του Προϊστάμενου Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δ. Μαυρογιώργου.

DSCN0050

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και τόνισε τη σημασία των συσκέψεων αυτών για την πολιτική προστασία και την πρόληψη: «Ολόκληρη την προηγούμενη περίοδο είχαμε άριστη συνεργασία και αποτελέσματα. Μέσα από αυτές τις συσκέψεις του επιτυγχάνουμε την καλύτερη θωράκισή μας απέναντι στις φυσικές καταστροφές, διότι εμβαθύνεται η συνεργασία, έρχονται στην επιφάνεια τυχόν προβλήματα και βελτιώνεται ο συντονισμός μας ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τη συμβολή τους, τις υπηρεσίες και τους εθελοντές και να ζητήσω την επαγρύπνησή τους για να συνεχίσουμε να έχουμε άριστα αποτελέσματα στην πολιτική προστασία.»

DSCN0039

Στη συνεδρίαση πήραν μέρος ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου Δ. Μαυρογιώργος, οι Αντιδήμαρχοι Πρέβεζας κ. Π. Σαραμπασίνας , Δ. Ζηρού κ. Α. Γιολδάσης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Γ. Ζάκας, Δ. Κωνής, Κ. Κωτσαντής, ο εκπρόσωπος της ΠΕΔ Ηπείρου κ. Δ. Παππάς, ο προϊστάμενος Τμ. Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Πρέβεζας κ. Α. Σεϊτανιώτης, οι επικεφαλής της Π.Υ. Πρέβεζας κ. Αθ. Μικρούλης, της Π.Υ. Πάργας κ. Ι. Χασάνης, της Π.Υ. Φιλιππιάδας κ. Σ. Μπαλής, ο προϊστάμενος Επιχειρήσεων Ακτίου Ασμχος, κ. Π. Ματαφιάς, ο Δ/της της Αστυνομικής Δ/νσης Πρέβεζαςκ. Ευ. Βάσσος, από το Λιμενικό Σώμα ο Ανθ/χος Θ. Γκατζίνης, ο Δ/ντης περιβάλλοντος Δ. Πρέβεζας κ. Ευ. Καζούκας, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δασών κ. Β. Κορμέντζας, ο Προϊστ. ΔΕΔΔΗΕ Πρέβεζας κ. Χ. Παπουτσής, ο Γεν. Διευθυντής της ΔΕΥΑ Πρέβεζας κ. Κων/νος Παπουτσής, ο εκπρόσωπος του ΕΚΑΒ κ. Θ. Κατσάβαρος Λαμπίδης, ο κ. Π. Κροκίδας, από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, ο εκπρ. Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας κ. Ευ. Ντάκουλας, η κ. Δ. Μαυρίδου, Υπευθ. Σχολ. Δραστηριοτήτων ΔΠΕ Πρέβεζας, από τον ΟΠΕΚΕΠΕ η Μ. Ζέρβα, ο πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας ΛΕΚ Β. Ράπτης, υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Πρέβεζας, κ.α.

 Από το γραφείο τύπου της Π.Ε. Πρέβεζας