Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 15 Μαϊος 2019 15:15

Με δεύτερο ειδικευμένο γιατρό θα στελεχωθεί το Κέντρο Υγείας Πάργας από 1η Ιουνίου

Τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Πάργας με δεύτερο ειδικευμένο γιατρό ανακοίνωσε η διοίκηση της 6ης Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων-Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Από την 1η Ιουνίου αναλαμβάνει υπηρεσία μόνιμος γενικός ιατρός στο ΚΥ Πάργας.

Κατόπιν τούτου, στο Κ.Υ. θα υπηρετούν δύο γενικοί γιατροί και δύο αγροτικοί, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η κρίση για την πρόσληψη δύο μονίμων ειδικευμένων ιατρών.

Η πρόσφατη ένταξη του Κ.Υ. Πάργας στη κατηγορία των «αγόνων» και η προκήρυξη των μόνιμων θέσεων ιατρών απέφεραν ήδη καρπούς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ιατρούς του Κ.Υ. Πάργας για τη συνέπεια και την αυτοθυσία τους, καθώς και τους ιατρούς των γειτονικών Κ.Υ. που συνέδραμαν το προηγούμενο διάστημα στην λειτουργία του.

Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους της Πάργας και τους φορείς τους για την έμπρακτη συμβολή τους στην στήριξη του ιατρικού προσωπικού που επιλέγει να εργαστεί στην πόλη.

Από τον Ιούνιο, με την παρούσα στελέχωση, το Κ.Υ. θα εφημερεύει όλες τις ζυγές ημέρες κάθε μήνα, καθημερινές και αργίες, ενώ θα ομαλοποιηθεί και η καθημερινή πρωινή λειτουργία του".