Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 19:59

Παραμένει στη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου με παράταση θητείας ο Μιλτιάδης Παππάς

Με απόφαση που υπογράφουν ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής Υπουργός Παύλος Πολάκης, παρατείνεται από τη λήξη της θητείας τους και μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής και διορισμού νέων διοικητών, η θητεία 25 διοικητών κρατικών νοσοκομείων και 5 αναπληρωτών διοικητών.

Στη λίστα των διοικητών που η θητεία τους παίρνει παράταση είναι και το όνομα του διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας Μιλτιάδη Παππά.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το νόμο η θητεία του κου Παππά ήταν τριετής δηλαδή στις 16 Ιουλίου 2019 θα πρέπει να παραδώσει στον επόμενο διοικητή που θα αναλάβει καθήκοντα.

Παρ' όλα αυτά οι εκλογές που προκηρύχθηκαν στις 7 Ιουλίου αναστέλλουν τις διαδικασίες για τον ορισμό νέων διοικητών, αλλά και για τροποποιήσεις στα κριτήρια, που ετοίμαζε με νομοθετικές πρωτοβουλίες η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και περιελάμβαναν ενιαίους κανόνες αξιολόγησης και μεταρρυθμίσεις στη δομή των υγειονομικών περιφερειών.

Η Κυβέρνηση και η νέα Βουλή που θα προκύψουν από τις εκλογές θα αναλάβουν να “τρέξουν” τις διαδικασίες για τους ορισμούς των νέων διοικητών.

Χρονικά υπολογίζεται ότι για περίπου ένα χρόνο ο κ. Παππάς θα παραμείνει στη θέση του.