Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 14:00

Κάτι “τρέχει” με τις γαλάζιες σημαίες στο Δήμο Πρέβεζας...

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, έγινε πάλι λόγος για την ναυαγοσωστική κάλυψη στο Δήμο Πρέβεζας, που αποδεικνύεται ένα προβληματικό ζήτημα και τη φετινή χρονιά.

Υπάρχει όμως και ζήτημα με την υλοποίηση του προγράμματος γαλάζιων σημαιών, όπως μαρτυρά και σημερινή απόφαση την οποία υπογράφει ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης (δείτε ΕΔΩ).

Ο κ. Μπαΐλης δίνει παράταση 7 ημερών για να βρεθεί ενδιαφερόμενος ιδιώτης που θα υλοποιήσει το πρόγραμμα Γαλάζιων Σημαιών στο Δήμο για το έτος 2019 με προϋπολογισμό 11.798,60 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι αρχικά η υλοποίηση του προγράμματος των Γαλάζιων Σημαιών στο Δήμο Πρέβεζας είχε ενταχθεί στη μελέτη για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών (δείτε ΕΔΩ), ωστόσο το κόστος για την υλοποίηση του προγράμματος αφαιρέθηκε εξ' ολοκλήρου από τη μελέτη, και από το φυσικό και από το οικονομικό αντικείμενο, κατόπιν σχετικής παρατήρησης του Γραφείου Προμηθειών (δείτε ΕΔΩ).

Κατόπιν τούτου ο Δήμος Πρέβεζας από τις 14 Ιουνίου έχει απευθύνει δημόσια πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο, παρ' όλα αυτά έπειτα από 3 παρατάσεις, δεν έχει υπάρξει ενδιαφερόμενος ιδιώτης για την υλοποίηση του προγράμματος.

Απομένει να δούμε αν τελικά θα υλοποιηθεί μέσα στην τελευταία προθεσμία το πρόγραμμα.