Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 14:17

Συνάντηση φορέων στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας για το Master Plan του λιμένα

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας σύσκεψη, παρουσία του Προέδρου του ΔΛΤ Θοδωρή Κατσαούνου, εκπροσώπων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι της Πρέβεζας και του νέου Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η διαμορφωθείσα πρώτη πρόταση της εταιρείας που έχει αναλάβει την εκπόνηση του Master Plan του λιμένα Πρέβεζας και έχει παραδοθεί για να ξεκινήσει η διαβούλευση στο ΔΛΤ Πρέβεζας.

Το atpreveza.gr σας είχε παρουσιάσει αναλυτικά όλα τα δεδομένα που περιλαμβάνει η διαμορφωθείσα και παραδοτέα από την εταιρεία πρόταση (δείτε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν ξεκινήσει η διαβούλευση, πρόταση του ΔΛΤ Πρέβεζας θα είναι να συμπεριληφθεί ως εναλλακτική πρόταση η μεγαλύτερη σε έκταση χρήση του νοτίου κρηπιδώματος για τον Εμπορικό Λιμένα Πρέβεζας και όχι ολόκληρη η χρήση της ανατολικής, καθώς θα απαιτηθούν έργα εκατομμυρίων ευρώ.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, όπως έχουμε αναφέρει, ότι η διαβούλευση για το Master Plan θα γίνει από τη στιγμή που θα αναλάβει καθήκοντα ο νέος Δήμαρχος Πρέβεζας, κάτι που είναι και λογικό.

Με έγγραφό του προς το προεδρείου του ΔΛΤ, έχει ζητήσει να ξεκινήσει η διαβούλευση και ο επικεφαλής της ΑΣΥΠ και μέλος του ΔΛΤ, Τάκης Παππάς.