Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 23:20

Συνελήφθη ο ένας εκ των δραστών της τραπεζικής ληστείας στην Πάργα – Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον συνεργό του

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, το απόγευμα της Τετάρτης 7/8/2019, στο κέντρο της πόλης της Πρέβεζας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Α.Δ. Πρέβεζας, ένας άνδρας, ο οποίος ταίριαζε στην περιγραφή που είχε δοθεί στις αρχές για τους δράστες ένοπλης ληστείας σε τραπεζικό υποκατάστημα στην Πάργα.

Οι αστυνομικοί των προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, όπου και ομολόγησε πως διέπραξε το αδίκημα και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στην κατοχή του και μέρος των χρημάτων από τη ληστεία.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό και του συνεργού του.

Θυμίζουμε ότι δύο άγνωστοι άνδρες διέπραξαν ένοπλη ληστεία στις 05-08-2019 και ώρα 11:15΄, σε τραπεζικό υποκατάστημα στην Πάργα Ν. Πρέβεζας.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες εισήλθαν στο εσωτερικό της τράπεζας, με καλυμμένα χαρακτηριστικά των προσώπων τους (φορώντας καπέλα και γυαλιά ηλίου) και με την απειλή όπλου (και αφού πυροβόλησαν μία φορά στην οροφή της τράπεζας), αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από τα ταμεία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη χθες (07-08-2019) το απόγευμα στην Πρέβεζα, 35χρονος αλλοδαπός,  ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δραστών της ένοπλης ληστείας στο τραπεζικό υποκατάστημα στην Πάργα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, βρέθηκε στην κατοχή του μέρος των κλοπιμαίων, ένα πιστόλι και πλαστή ταυτότητα ιταλικών αρχών.

Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων του προκύπτει ότι τυγχάνει δραπέτης φυλακών  ενώ σε βάρος του εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για παρόμοια αδικήματα.

Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση. Προανάκριση και έρευνες σε πλήρη εξέλιξη από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.