Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 21:06

Ελεύθερη είσοδος για τους ωφελούμενους του Κ.Ε.Α. σε Μουσεία, Μνημεία και τους Αρχαιολογικούς, Ιστορικούς Χώρους

Στο πλαίσιο διασύνδεσης των ωφελουμένων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) με κοινωνικές υπηρεσίες και αγαθά, τα μέλη κάθε νοικοκυριού το οποίο έχει ενταχθεί στις δράσεις του ΚΕΑ, μπορούν να επισκέπτονται δωρεάν τα Μουσεία, Μνημεία και τους Αρχαιολογικούς, Ιστορικούς Χώρους που ανήκουν στο Δημόσιο και διαχειρίζεται το Υπ. Πολιτισμού.

Για να εισέλθουν δωρεάν στους χώρους που επιθυμούν θα πρέπει να έχουν μαζί τους Δελτίο Ταυτότητας, καθώς και εκτυπωμένη τη σχετική Βεβαίωση η οποία είναι διαθέσιμη σε κάθε εγκεκριμένη αίτηση. Επισημαίνεται ότι η εν λόγω παροχή ισχύει για το εξάμηνο της περιόδου ενίσχυσης του ΚΕΑ.(Αρ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΑΠΚ/ΔΑΜΕΕΠ/ΤΑΜΣ/346553/247338/5874/3323)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου για να παραλάβουν την σχετική Βεβαίωση.

Το Κέντρο Κοινότητας λειτουργεί καθημερινά από 7:00π.μ. με 15:00μ.μ. Δευτέρα ως Παρασκευή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΤΗΛ: 26820-89003

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Β. Μπάλκου 1 (Πρώην Λαϊκή Αγορά)

Ε-ΜΑΙL : Κοινωνική Λειτουργός: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ψυχολόγος: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.