Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 21:46

Με δικό του περίπτερο συμμετέχει στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Επιμελητήριο Πρέβεζας

Με δικό του περίπτερο ( αριθμός 3 και stand 16) συμμετέχει στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Επιμελητήριο Πρέβεζας, δηλώνοντας την παρουσία του  στο κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός των Βαλκανίων.

Τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, με επικεφαλή τον  Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μπούρη , τον Αντιπρόεδρο κ. Χρήστο Κοτσίνη, το Γεν. Γραμματέα κ. Μικρούλη Μηνά, το μέλος του ΔΣ κ. Γεώργιο Γιολδάση και στελέχη του φορέα βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη την ημέρα των εγκαινίων της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) όπου είχαν συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη και αντιπροσωπίες άλλων Επιμελητηρίων , στη διάρκεια των οποίων συζητήθηκαν τρόποι αναβάθμισης του ρόλου των Επιμελητηρίων ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων.

Κατά την καθιερωμένη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, εγκρίθηκε η πρόταση για ίδρυση Τμήματος Πρωτογενούς Τομέα στα Επιμελητήρια της χώρας την τρέχουσα περίοδο, για την οποία ήδη το Επιμελητήριο Πρέβεζας από τον περασμένο χρόνο έχει ξεκινήσει να δρομολογεί τις ενέργειες σύστασής του .

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενθαρρύνει την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και η ΔΕΘ παραμένει ένας θεσμός με επιχειρηματικές ευκαιρίες για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. 

H 84η ΔΕΘ συγκεντρώνει και φέτος πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και σε παράλληλες εκδηλώσεις σχετικά με την τεχνολογία και τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα και τη διατροφή-γαστρονομία, αλλά και να παρακολουθήσουν συναυλίες, τα θεατρικά δρώμενα και τις δράσεις πολιτισμού. Σημειώνεται ότι η τιμώμενη χώρα της έκθεσης τη φετινή χρονιά είναι η Ινδία.

Από το γραφείο τύπου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας