Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012 02:40

Σήμερα ανοίγουν οι πύλες στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στον Άγιο Θωμά!

Στις 6 το απόγευμα θα ανοίξει τις πύλες του το χριστουγεννιάτικο χωριό στον Άγιο Θωμά προκειμένου να υποδεχθεί για δεύτερη χρονιά μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους.

agios thwmas 1

Τα μέλη του συλλόγου γυναικών Αγίου Θωμά δούλεψαν σκληρά τις τελευταίες εβδομάδες και πλέον είναι όλα έτοιμα προκειμένου το Χριστουγεννιάτικο Χωριό και αυτή τη χρονιά να εκπέμψει το γιορτινό κλίμα και να δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Να θυμίσουμε ότι φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που με πρωτοβουλία του συλλόγου γυναικών θα λειτουργήσει ένα μικρό χωριό από ξύλινες κατασκευές φτιαγμένες με μεράκι από τους ίδιους του κατοίκους της περιοχής.

agios thwmas 3

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο μπαζάρ του συλλόγου ενώ δεν θα λείψουν και τα εορταστικά χάπενινγκ μπροστά στα φωτισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στον Άγιο Θωμά είναι μια γιορτή για όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας, που στήνεται με αγάπη στην πλατεία και όλες τις γιορτινές μέρες η περιοχή θα μεταμορφωθεί και θα μας μεταφέρει σε ένα γιορτινό κλίμα μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας.