Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 11:38

Στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμμετείχε το Επιμελητήριο Πρέβεζας

Στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμμετείχε το Επιμελητήριο Πρέβεζας. Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Συμμετέχοντας στο περίπτερο 3 και το stand  16 το Επιμελητήριο Πρέβεζας, φιλοξένησε επιχειρήσεις του Νομού προβάλλοντας τα προϊόντα τους με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των μικρομεσαίων επιχειρήσεών του και  το άνοιγμα νέων συνεργασιών. 

 Το περίπτερο του Επιμελητηρίου , τίμησαν με την παρουσία τους αντιπροσωπείες Επιμελητηρίων της χώρας, πολιτικοί και υπουργοί όλων των κομμάτων , εκπρόσωποι φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος επισκεπτών.

received 735304476912111

«Η συμμετοχή και η παρουσία επιχειρήσεων σε σημαντικές εκθέσεις, όπως αυτή της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, δίνει πάντα τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να γνωρίσουν τον τρόπο που κινείται ο ανταγωνισμός, να προσδιορίσουν τη θέση τους στην αγορά και να εξετάσουν νέες συνεργασίες» δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Μπούρης προτρέποντας τις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου να αξιοποιούν τέτοιες δυνατότητες που ενισχύουν την εξωστρέφειά τους.

Μέλη της διοίκησης, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Μπούρη και στελέχη του φορέα βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη την ημέρα των εγκαινίων της 84ης ΔΕΘ και είχαν συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη και αντιπροσωπίες άλλων Επιμελητηρίων, στη διάρκεια των οποίων συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας και αναβάθμισης του ρόλου των φορέων, ώστε ν’ ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων όπως η ίδρυση τμημάτων πρωτογενούς παραγωγής".