Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 14:52

Στη Δ.Ε. Φαναρίου διοργανώνεται η 10η Πανελλήνια Συνάντηση των Ελληνικών Ενώσεων Έρευνας και ∆ιάσωσης

Ένα σημαντικό event που θα συγκεντρώσει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα διοργανώνεται το χρονικό διάστημα 11-13 Οκτωβρίου, στις όχθες του ποταμού Αχέροντα στη Δ.Ε. Φαναρίου του Δήμου Πάργας. Πρόκειται για την 10η Πανελλήνια Συνάντηση των Ελληνικών Ενώσεων Έρευνας και ∆ιάσωσης (ΕΕΕΔ), που κάθε χρονιά πραγματοποιείται και σε διαφορετικό μέρος της Ελλάδας.

Τη φετινή χρονιά επιλέχθηκε ο Δήμος Πάργας, με την ΕΕΕΔ Καναλακίου να είναι η διοργανώτρια Ένωση, με την αρωγή του Δήμου Πάργας, της Περιφέρειας Ηπείρου και τοπικών επιχειρήσεων.

Το atpreveza.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΕΕΕΔ Καναλακίου Αλκιβιάδη Καραγιώτη, ο οποίος μας ανέφερε: “Είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη δική μας Ένωση και για την ευρύτερη περιοχή μας η συγκεκριμένη διοργάνωση, που θα φιλοξενήσει επισκέπτες από τα παραρτήματα ολόκληρης της χώρας. Θα δημιουργηθεί καταυλισμός πλησίον του ποταμού Αχέροντα και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων περίπατο μέχρι το Σούλι, ομιλία για τα νέα μέσα διάσωσης π.χ. Drones και επίδειξη διάσωσης σε ποταμό”.

Το atpreveza.gr θα σας παρουσιάσει τις επόμενες ώρες και το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης.