Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 15:05

Ε.Α.Υ. Πρέβεζας σε Χρυσοχοΐδη για την Αστυνομία στα γήπεδα: “Κε Υπουργέ προσγειωθήκαμε απότομα – Να μη μείνουμε στα λόγια”

Φαίνεται πως η φράση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στη συνάντησή του με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη τον Αύγουστο, ότι είναι αδιανόητη η παρουσία της αστυνομίας σε επαγγελματικούς και ερασιτεχνικούς αγώνες, κυρίως σε αγώνες ερασιτεχνικών κατηγοριών, ήταν μόνο... για επικοινωνιακούς σκοπούς.

Με έγγραφό της προς τον Υπουργό η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας επισημαίνει πως απασχολούνται συνεχώς αστυνομικοί σε ερασιτεχνικές κατηγορίες και στο Νομό Πρέβεζας. Δείτε το σχετικό έγγραφο.

stynomia prevezas

Με τη σειρά της η Ομοσπονδία των Αστυνομικών Υπαλλήλων παρενέβη στον Υπουργό, αναφέροντας:

“Κύριε Υπουργέ,

Δεν παρήλθε μεγάλο χρονικό διάστημα από την δημόσια τοποθέτησή σας στο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας την 31/07/2019 περί μη διάθεσης των αστυνομικών δυνάμεων στους αθλητικούς χώρους και δη αυτών των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας φρόντισαν να σας διαψεύσουν οικτρά και προφανώς εν αγνοία σας διαθέτοντας αυτές σε αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Τα διαλαμβανόμενα στο επισυναπτόμενο έγγραφο της οικείας Πρωτοβάθμιας Οργάνωσής μας, καταδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος που συνεχίζει να υφίσταται και το οποίο ασφαλώς έρχεται σε ευθεία αντιδιαστολή με τη δική σας βούληση που δεν είναι άλλη περί πιστής και ορθής τήρησης της κείμενης νομοθεσίας.

Αναμένουμε με το παρόν έγγραφό μας του οποίου γίνεστε κοινωνός, τις από μέρους σας πρωτοβουλίες ούτως ώστε, να εκλείψει δια παντός το πρόβλημα αυτό που εκθέτει την Πολιτική αλλά και Φυσική Ηγεσία, εμφαίνουσα μάλιστα χαρακτηριστικά μίας ανακολουθίας λόγων και έργων σε ανώτατο θεσμικό επίπεδο.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος”.