Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 14:18

Τάσος Αμάραντος: “Να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ”

Θέμα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, έθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” Τάσος Αμάραντος, σχετικά με το κλείσιμο του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στην Πρέβεζα και την ταλαιπωρία που υφίστανται συμπολίτες μας που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ειδικότερα είπε: “Υπάρχει ένα θέμα με το κλείσιμο του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ και για τους ασθενείς που εξυπηρετούνται από εκεί. Θα πρέπει σα Δήμος, να ακουστεί εδώ. Έχουν μεγάλη δυσκολία μετακίνησης αυτοί οι άνθρωποι και δε νομίζω ότι η προσωρινή λύση που έχει δοθεί θα διευθετήσει το θέμα. Ούτε να πηγαίνουν οι ασθενείς στα Γιάννενα. Οι άνθρωποι αυτοί παίρνουν προνοιακά επιδόματα. Είναι ευαίσθητο ζήτημα για την περιοχή μας. Να δοθεί άμεσα λύση”.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ανέφερε από την πλευρά του: “Το αντιμετώπιζα και όταν ήμουν στο Νοσοκομείο αυτό το ζήτημα, αλλά και προσωπικά. Οι λύσεις βρίσκονται και θα τις αναζητήσουμε για να μη ταλαιπωρούνται οι δημότες μας”, ενώ ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σταύρος Αμάραντος τόνισε από την πλευρά του: “Είναι μείζον ζήτημα. Παίζονται ζωές. Το πρόβλημα ήταν γνωστό. Υπάρχει ολιγωρία των αρμόδιων αρχών. Συγχαίρω τον Τάσο για την πρωτοβουλία. Μας πρόλαβε σα Λαϊκή Συσπείρωση. Να βρεθεί τρόπος άμεσης μεταφοράς και παράδοσης των φαρμάκων”.

Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης πρόσθεσε:

“Έχω στείλει έγγραφο στο Υπουργείο. Έχουμε κάνει επαφές και μας είπαν ότι θα δοθεί λύση”.