Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 18:52

Διακοπές ρεύματος και μικροπροβλήματα στην Πρέβεζα εξαιτίας της κακοκαιριας-Σε επιφυλακή ο δήμος

Στο σκοτάδι βυθίστηκαν αρκετές γειτονιές της Πρέβεζας λόγω διακοπής ρεύματος που προκλήθηκε από βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Η καταιγίδα που ξέσπασε το απόγευμα και οι κεραυνοί που την συνόδευαν είχαν ως συνέπεια να σημειωθούν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση τα οποία εντοπίστηκαν κυρίως στη Μαργαρώνα, στο Ψαθάκι, στο Νεοχώρι, στον Άγιο Θωμά, στην περιοχή Λογγίδια και σε άλλες γειτονιές, (μέχρι και τις 7 το απόγευμα δεν είχαν λυθεί).

IMG 9462

Την ίδια στιγμή, μικρά ήταν τα προβλήματα που προκλήθηκαν στην Πρέβεζα σε σχέση με τις ποσότητες νερού που δέχτηκε η περιοχή. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο Βαγγέλη Ροπόκη μας επισήμανε πως εντοπίστηκαν μικροπροβλήματα στη Λυγιά και στο Λούρο με καταπτώσεις βράχων και κλαδιών, ενώ δεν εντοπίστηκαν προβλήματα στην πόλη της Πρέβεζας.

Η έγκαιρη πρόβλεψη για έντονα καιρικά φαινόμενα έθεσε σε επιφυλακή τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πρέβεζας και όπως επισήμανε ο κ. Ροπόκης θα παραμείνουν σε επιφυλακή μέχρι την εξασθένηση των φαινομένων.