Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2013 15:25

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Πρέβεζας Δημήτρης Ταμπούρης

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο πρώην δήμαρχος Πρέβεζας Δημήτρης Ταμπούρης σε ηλικία 73 χρονών, μετά από σκληρή μάχη με την επάρατο νόσο.

Ο Δημήτρης Ταμπούρης διετέλεσε Δήμαρχος Πρέβεζας την τετραετία 1994-1998 και κατά την διάρκεια της θητείας του έγιναν έργα και παρεμβάσεις (όπως η πεζοδρόμηση της παραλίας ) που άλλαξαν ριζικά την εικόνα της πόλης.

Ψήφισμα εξέδωσε σε έκτακτη συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας ενώ ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης μίλησε για έναν πολιτικό που τίμησε στο ακέραιο τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης.

«Ο Δημήτρης Ταμπούρης υπηρέτησε τα κοινά με ήθος, αξιοπρέπεια και αυταπάρνηση» τόνισε ο κ.Μπαϊλης σημειώνοντας ότι η πόλη της Πρέβεζας θα τον θυμάται και θα τον τιμά για πάντα.

Η κηδεία του πρώην Δημάρχου Πρέβεζας θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι στην γενέτειρά του Γυμνό Νεμέας όπου θα παραστεί και αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Μπαΐλη.

Ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας στην ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2η Ιανουαρίου 2013 με την 1/2013 απόφασή του , ενέκρινε την έκδοση του κάτωθι ψηφίσματος:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας συμμετέχοντας στο πένθος για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Πρέβεζας Δημητρίου Ταμπούρη

ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίζει,

• Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια του Δημοτικού Συμβουλίου στους οικείους του.

• Να κατατεθεί αντί για στεφάνι, από τον Δήμο Πρέβεζας, συμβολικό ποσό στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

• Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δήμου Πρέβεζας με επικεφαλής τον κ.Δήμαρχο στη νεκρώσιμη ακολουθία.

• Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα σ΄όλες τις τοπικές εφημερίδες.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ Λάζαρος Πιπιλίδης