Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 11:10

Το ΔΛΤ προ των ευθυνών του για την παραχώρηση ή μη του “τριγώνου” στη Μαρίνα Πρέβεζας – Καλείται να γνωμοδοτήσει τη Δευτέρα

Το atpreveza.gr με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ήδη από τον Ιούλιο (δείτε ΕΔΩ), είχε αναφερθεί στο ζήτημα που προκύπτει με την παραχώρηση η μη του λεγόμενου θαλάσσιου “τριγώνου” (ΑΤΜ Alpha Bank-Δικαστήρια-Σταθμός Καυσίμων μαρίνας), στη δικαιοδοσία του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας Α.Ε.

Το θέμα είχε “κολλήσει”, καθώς η προηγούμενη διοίκηση του ΔΛΤ για λόγους πολιτικής ηθικής δε θέλησε να πάρει απόφαση ή να γνωμοδοτήσει για την υπόθεση, καθώς το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών θα έφερνε μία άλλη διοίκηση στο Ταμείο.

Τη Δευτέρα το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου σε συνεδρίασή του καλείται να γνωμοδοτήσει για την μετατόπιση του ορίου της θαλάσσιας ζώνης του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας κατόπιν του εγγράφου του Υπουργείου Τουρισμού στις 23.07.2019.

Την αμέσως επόμενη ημέρα (Τρίτη), θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον εμπορικό λιμένα της Πρέβεζας.

Αναμφίβολα θα είναι μία “θερμή εβδομάδα” για τα ζητήματα του λιμανιού...