Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 11:44

Ανακοίνωση της “Παρέμβασης για τα Ζώα” για την τοποθέτηση του Σταύρου Αμάραντου στο δημοτικό συμβούλιο

Παρακολουθώντας τα ρεπορτάζ από τη συζήτηση του ΔΣ Πρέβεζας για το θέμα του Καταφυγίου Αδέσποτων ζώων, στο atpreveza.gr το οποίο θεωρούμε μέσο έγκυρο και έγκαιρο διαβάσαμε και την παρακάτω τοποθέτηση του κ. Σταύρου Αμάραντου "Λαϊκή Συσπείρωση", για το συγκεκριμένο θέμα.

«Υπάρχουν καταγγελίες για μαζικές υιοθεσίες ζώων. Το εμπόριο ζώων μετά τα ναρκωτικά και τα όπλα είναι το τρίτο. Είναι μεγάλη φάμπρικα. Εδώ έχουν γίνει μαζικές υιοθεσίες χωρίς να υπάρχει έλεγχος συγκεκριμένος. Κάποιοι ζωόφιλοι έχουν πλουτίσει. Αυτά να τα προσέξουμε”.

Πραγματικά μας κάνει εντύπωση πως λέχθηκε δημόσια στον ανώτερο όργανο της πόλης, στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάτι τέτοιο.

Καλούμε τον κύριο Αμάραντο είτε να αναθεωρήσει, είτε να μας αποδείξει τα λεγόμενά του.

Είναι θλιβερό, κυρίως άνθρωποι με την δική του ποιότητα και σοβαρότητα, να υιοθετούν τις ανυπόστατες φαντασιώσεις ενός δημοσιογράφου. Εμείς ξέρουμε πολύ καλά που βασίστηκε ο κ. Αμάραντος.

Σε «ρεπορτάζ» ανυπόστατο, ανακριβές και ψευδές του Γ.Λ.

Το διαβάσαμε κι εμείς το "φαντασιακό ρεπορτάζ", και μάλιστα καταθέσαμε τις θέσεις μας στο Α.Τ Πρέβεζας.

Ένα δημοσίευμα, για τον οποίο το ΔΣ μας, αποφάσισε να μην ασχοληθεί παραπέρα και να μην προβούμε σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση προς τον κ. Γ.Λ, ακριβώς, λόγο γελοιότητας!

Περιμένουμε την επανατοποθέτηση του κ. Σταύρου Αμάραντου άμεσα, θεωρώντας πως τα όσα είπε δημόσια, προσβάλουν την τιμή και την υπόληψή μας.

 

Για το ΔΣ

Πέλα Καλογήρου