Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 16:46

Πλημμύρισαν κατοικίες στην Πρέβεζα από τις έντονες βροχοπτώσεις (photos)

Σοβαρά προβλήματα σε ιδιοκτησίες πλησίον της οδού Επτανήσου προκάλεσαν οι έντονες βροχπτώσεις που έπληξαν την Πρέβεζα το βράδυ της Παρασκευής.

zhmiesvroxh 17

Από τις μεγάλες ποσότητες νερού πλημμύρισαν κατοικίες και αγροτικές εκτάσεις με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται έντονα, αφού όπως επισημαίνουν η περιοχή είχε πληγεί και πάλι το 2012 από τα καιρικά φαινόμενα και παρά το γεγονός ότι ήταν κοινά αποδεκτό ότι απαιτούνται παρεμβάσεις μέχρι και σήμερα δεν έγινε τίποτα!

zhmiesvroxh 3

Να σημειώσουμε πως εκτός από την Οδό Επτανήσου προβλήματα υπήρξαν στην περιοχή του Πόρου αλλά και τη ΒΙΠΕ Πρέβεζας, στη Δ.Ε Ζαλόγγου σημειώθηκαν ζημιές σε ξενοδοχειακή μονάδα και ορισμένες κατοικίες, κατολισθήσεις και ζημιές στο δίκτυο ύδρευσης σε Μυρσίνη, Χειμαδιό, Καμαρίνα και άλλους οικισμούς, ενώ στη Δ.Ε Λούρου η έντονη βροχόπτωση έγινε αφορμή να δημιουργηθούν προβλήματα σε οδοποιία και αγωγούς ύδρευσης.

Ο Δήμος Πρέβεζας ενημερώνει τους κατοίκους που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 13ης Δεκεμβρίου 2019, πως αιτήματα σχετικά με την κάλυψη βιοτικών αναγκών και αποκατάσταση τυχόν ζημίας στην οικοσκευή των νοικοκυριών τους, μπορούν να κατατεθούν στην Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου Πρέβεζας (τηλ. επικοινωνίας 2682089006, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες), ώστε να διενεργηθεί αυτοψία από κλιμάκια του Δήμου.

Έκθεση εικόνων