Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 13:07

Επιτέλους “φως” για τη στέγη του κτιρίου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Πρέβεζα

Ένα πρόβλημα το οποίο διαχρονικά αποτελούσε μεγάλο “αγκάθι” για το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Πρέβεζα, φαίνεται πως πλέον έχει δρομολογηθεί και θα υλοποιηθεί.

Ο λόγος για τη στέγη του κτιρίου που βρίσκεται στο Ψαθάκι, κάτι το οποίο είχε οδηγήσει στη μη παραλαβή του κτιρίου του Τμήματος και κατά συνέπεια δημιουργούσε προβλήματα στο να ανοίξει ο δρόμος για τη μεταφορά της σίτισης εντός του χώρου της Πανεπιστημιούπολης.

Όπως προκύπτει από τα πρακτικά του πρυτανικού συμβουλίου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το Συμβούλιο, ύστερα από σχετική συζήτηση μεταξύ των μελών του, ομόφωνα ενέκρινε, σύμφωνα και με την πρόταση του Τμήματος Προμηθειών μετά την κατάθεση προσφορών που ζητήθηκαν και κατατέθηκαν για αξιολόγηση, την ανάθεση του έργου “Ανάθεση για την παροχή τεχνικής βοήθειας για τη σύνταξη μελέτης προσθήκης στέγης στο κτίριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Πρέβεζα” σε ιδιώτη, αντί του ποσού των 6.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Ασφαλώς πρόκειται για μία θετική εξέλιξη για τα τεχνικά ζητήματα του Τμήματος και μία επιβεβαίωση των όσων είχε αναφέρει σε ενημέρωσή του ο Πρόεδρος του Τμήματος Χαρίλαος Ναξάκης.