Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 10:37

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Ferien–Messe Wien 2020” θα συμμετάσχει το Επιμελητήριο Πρέβεζας-Ανοιχτή πρόσκληση προς επιχειρηματίες

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του, ότι θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Ferien–Messe Wien 2020” στις 16-19 Ιανουαρίου 2020 στην Βιέννη (Αυστρία), σε κοινό περίπτερο με τα Επιμελητήρια της Ηπείρου, υποστηριζόμενα από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Στο περίπτερο των Επιμελητηρίων: θα προβληθούν οι τέσσερις νομοί της Ηπείρου ως τουριστικός προορισμός, θα φιλοξενηθούν τουριστικές επιχειρήσεις Μέλη των Επιμελητηρίων, και θα διανεμηθεί προωθητικό υλικό των προβαλλόμενων περιοχών και ενδιαφερόμενων επιχειρήσεών τους.

Καλούμε τις επιχειρήσεις μέλη μας, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην “Ferien-Messe Wien 2020” φιλοξενούμενες στο περίπτερό μας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Τρίτη 07/01/2020 στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ.: 2682029414 (εσωτ.5) κα. Σακαλάκη Σταυρούλα.

Επίσης, οι επιχειρήσεις που επιθυμούν την προβολή φυλλαδίων τους στην έκθεση, καλούνται να τα προσκομίσουν στα γραφεία του Επιμελητηρίου έως και την παραπάνω ημερομηνία.