Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 10:27

Τη βασιλόπιτα του Γηροκομείου έκοψε η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης και βράβευσε μαθητές

Τη βασιλόπιτα του Γηροκομείου της Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως και Πρεβέζης έκοψε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πρεβέζης και απηύθυνε προς όλους τους παρευρισκόμενους εόρτιες ευχές.

20200102 182912

Για το έργο που επιτελείται στο Ευγηρίας Ίδρυμα μίλησε ο υπεύθυνος του Ιδρύματος Αιδεσ. Πρωτοπρ. π. Δημήτριος Γκαραγκούνης, ο οποίος ευχαρίστησε το προσωπικό, καθώς και την ομάδα εθελοντριών γυναικών που βοηθούν το έργο του Ιδρύματος.

Τα παιδιά της Χριστουγεννιάτικης Κατασκήνωσης Πρέβεζας τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια & κάλαντα δίνοντας εορταστικό τόνο στην εκδήλωση.

mhtr

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σεβασμιότατος βράβευσε τους μαθητές των Λυκείων της περιοχής μας, που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, τους συνεχάρη και τους ευχήθηκε καλές σπουδές. Επιπλέον επαίνεσε όσους συμπαραστάθηκαν στά παιδιά στην εκπλήρωση των στόχων τους, κυρίως τους γονείς και τους καθηγητές τους.

20200102 184525

Χαιρετισμό απηύθυνε ο εκπρόσωπος της Β/θμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας κ. Ευάγγελος Ντάκουλας.  Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νικόλαος Γεωργάκος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Γούσης, εκπρόσωποι τοπικών αρχών καί πλήθος κόσμου.

πηγή: imnp.gr