Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 14:35

JET2: "Η Πρέβεζα είναι το χρυσό σας εισιτήριο για μια λαμπερή ελληνική απόδραση"-Πτήσεις για το Άκτιο από Λονδίνο, Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ

Την επέκταση των υπηρεσιών της στην Ελλάδα για το ερχόμενο Καλοκαίρι σχεδιάζει η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Jet2.

Η εταιρεία πρόσθεσε 500 χιλιάδες περισσότερες θέσεις και σκοπεύει να επεκτείνει τις πτήσεις της στην Ελλάδα κατά 50% κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού και όπως ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη πρόσθεσε 6 νέους προρισμούς, ανάμεσά τους και η Πρέβεζα.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία θα συνδέσει αεροπορικά το αεροδρόμιο του Ακτίου με το Μπέρμιγχαμ, το Λονδίνο και το Μάντσεστερ από Μάιο μέχρι και αρχές Νοεμβρίου.

“Η Πρέβεζα είναι το χρυσό σας εισιτήριο για μια λαμπερή ελληνική απόδραση και αν το αυθεντικό είναι αυτό που ψάχνετε, είστε στο σωστό μέρος” αναφέρει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της, σημειώνοντας πως από την Πρέβεζα είναι ανοιχτές οι πόρτες για Πάργα και Λευκάδα.

Να θυμίσουμε πως το αεροδρόμιο του Ακτίου "συνδέεται" ήδη με Λονδίνο από το 2015 και Μάντσεστερ από το 2017, μέσω της easyjet.