Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 14:35

Στη Βέροια η δεύτερη δράση εξωστρέφειας της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε.Πρέβεζας

Στην πόλη της Βέροιας πραγματοποίησε τη δεύτερη δράση εξωστρέφειας η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Ν. Πρέβεζας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Αγίου Θωμά.

veroia 6

Σε σχετικό δελτίο τύπου η Νέα Ένωση αναφέρει:

"Με νέα δράση η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας σε συνεργασία πάντα με το ΚΤΕΛ Ν. Πρέβεζας και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Θωμά όπου υποστηρίζεται και συντονίζεται από την Κα Κυριακή Σουρτζή.
Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά το ΚΤΕΛ Ν. Πρέβεζας , τους μετόχους , τον Πρόεδρο Κο Κωνσταντίνο Παππά για την άψογη συνεργασία αλλά και την Κα Κυριακή Σουρτζή για την οργάνωση του χορευτικού όπως και για την Παρασκευή των τοπικών εδεσμάτων από εθελόντριες και μέλη του Συλλόγου.

Ήταν μια ημέρα κατάνυξης για την Βέροια , ημέρα εορτής και πραγματικά ήταν πολύ εντυπωσιακή η Λιτανεία όπου πάρα πολλοί πιστοί από την Πόλη της Βέροιας και των γύρω χωριών παρευρέθηκαν στον Ναό. Να επισημάνουμε το στήσιμο του περιπτέρου ήταν ακριβώς μπροστά στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου.

Με μια δυναμική ομάδα από την Πρέβεζα όπου με τουριστικά φυλλάδια του Νομού , με κεράσματα ουζάκι ,τσιπουράκι αλλά και τοπικά εδέσματα δώσαμε και προσφέραμε όποιες πληροφορίες χρειάστηκαν για να εξηγήσουμε στον επισκέπτη τον λόγο αλλά και το τί θα δεί κάποιος όταν επιλέξει για τις διακοπές του τον Νομό μας. Με λίγα λόγια δώσαμε την αύρα και τη γεύση της Πρέβεζας.

Θεωρούμε πως ο Νομός μας χρειάζεται δυναμική προβολή και σε αυτό έχουμε στοχεύσει και εστιάσει ως Ένωση. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε στο link το video από το ΒΕΡΓΙΝΑ TV  στις 16/01/2020 από το Λιμάνι της Πρέβεζας με φόντο την Μαρίνα όπου ο Πρόεδρος της Νέας Ένωσης ανέλυσε τα συγκριτικά τουριστικά πλεονεκτήματα του Νομού μας αλλά και μίλησε για την ημέρα της αποστολής στην Βέροια προς τους τηλεθεατές της εκπομπής. Να αναφέρουμε επίσης παρευρέθηκε η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων δωματίων Κα Άννα Αθανασίου και η Κα Μαργαρίτα Κοτσίνη όπου και τις ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Το επόμενο διάστημα ετοιμάζουμε μια νέα αποστολή όπου θα πρέπει να δηλώσετε όλοι συμμετοχή γιατί η μετακίνηση είναι δωρεάν και χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων σας για καλύτερα αποτελέσματα."
               

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων