Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 11:02

Στην Πρέβεζα η Δ' Περιφερειακή Σύσκεψη της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων

Η Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων κι ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας, σας προσκαλούν στην Δ΄ Περιφερειακή Σύσκεψη της Π.Ε.Γ.Μ.Κ.Σ για το σχολικό έτος 2019 -2020.

Η περιφερειακή σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 κι ώρα 11:30 π. μ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν τα μέλη των Δ.Σ των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των Μουσικών και Καλλιτεχνικών σχολείων , Άρτας, Ιωαννίνων, Τρικάλων, Κέρκυρας, Λευκάδας, Αγρινίου, Μεσολογγίου και Άμφισσας, καθώς επίσης οποιοδήποτε απλό μέλος των παραπάνω συλλόγων το επιθυμεί . Η παρουσία σας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την ενημέρωση όλων σε σχέση με τα ζητήματα τα οποία αφορούν την εκπαίδευση των παιδιών μας και το συντονισμό της δράσης μας. Στόχος μας να καταγράψουμε προβλήματα στη λειτουργία των σχολείων μας (κτηριακές και υλικοτεχνικές υποδομές, ελλείψεις σε εκπαιδευτικό και άλλο προσωπικό, λειτουργία των σχολείων, μεταφορές, σίτιση) και να συζητήσουμε τον τρόπο επίλυσής τους.