Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 11:29

Γενική Συνέλευση και εκλογές στο Σύλλογο “Περί Βιβλίου Πρέβεζας” στις 23 Φεβρουαρίου

Ο Σύλλογος “Περί Βιβλίου Πρέβεζας” καλεί τα μέλη και τους φίλους του την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11 πμ στη Δημοτική Πινακοθήκη “Γιάννης Μόραλης” (οικία Αθανασιάδη) στη Γενική του Συνέλευση, όπου θα γίνει απολογισμός της δράσης του και εκλογές νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει: "Σας καλούμε να πλαισιώσετε και να στηρίξετε τη δραστηριότητα του Συλλόγου “Περί Βιβλίου Πρέβεζας”, ενός πολιτιστικού οργανισμού, ο οποίος στη μακρόχρονη διάρκεια της λειτουργίας του συνέβαλλε στην προαγωγή της φιλαναγνωσίας, στην προώθηση του καλού λογοτεχνικού βιβλίου, στην πολιτιστική ζωή της πόλης μας με ποικίλες δράσεις.

Γιατί αν η καθημερινότητα με τις δυσκολίες της μας κρατά δεμένους στο σκοτεινό χώρο των προβλημάτων μας, εμείς μέσα από τη λογοτεχνία και το ποιοτικό βιβλίο βρίσκουμε τον αγωγό που μπορεί να μας οδηγήσει στο φωτεινό χώρο του θαύματος. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ανανεώνουμε την ελπίδα για όσα περιμένουμε, για όσα όμορφα ξέρουμε ότι θα έρθουν.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11 πμ στη Δημοτική Πινακοθήκη “Γιάννης Μόραλης” (οικία Αθανασιάδη)".