Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 13:03

2oς Φοιτητικός Διαγωνισμός του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πρέβεζας

Το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνδιοργανώνει με το Επιμελητήριο Πρέβεζας Διαγωνισμό για τη συγγραφή Επιστημονικής Εργασίας με θέμα την “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ” για τους φοιτητές του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Μετά την επιτυχή έκβαση του 1ου Διαγωνισμού το τμήμα επιδιώκει τη μόνιμη λειτουργία του θεσμού αυτού με στόχο την ανάδειξη των καινοτόμων δραστηριοτήτων στην Ήπειρο και στην Ελλάδα γενικότερα.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει από 11 Φεβρουαρίου 2020 μέχρι 10 Μαρτίου 2020 να δηλώσουν στη γραμματεία του τμήματος τον τίτλο της εργασίας και μία σύντομη (μέχρι 10 γραμμές) περιγραφή, η οποία πρέπει να περιέχει ένα παράδειγμα καινοτόμου επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Σε κάθε εργασία μπορεί να συμμετέχουν μέχρι δύο φοιτητές και οι εργασίες πρέπει να παραδοθούν μέχρι τις 10 Ιουνίου 2020 στη γραμματεία του τμήματος, έτσι ώστε να κριθούν από επιτροπή καθηγητών του τμήματος.

Οι τρεις καλύτερες εργασίες θα βραβευθούν ως εξής:

  •  Η πρώτη με το χρηματικό βραβείο των 500,00€
  •  H δεύτερη με το χρηματικό βραβείο των 300,00€
  •  Η τρίτη με το χρηματικό βραβείο των 200,00€.

Το χρηματικό βραβείο είναι χορηγία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

 

Ο Πρόεδρος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής            Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Χαρίλαος Ναξάκης                                                                                              Ιωάννης Μπούρης