Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 15:27

Με 7 θέματα θα συνεδριάσει δια περιφοράς το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας

Δια περιφοράς θα διεξαχθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 18 Μαρτίου, σύμφωνα με την ΠΝΠ με ΦΕΚ 55/Α/11-3-2020.

Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1. Στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου στο δικαστικό αγώνα των συμβασιούχων ΕΣΠΑ για μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου.

2. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Πρέβεζας, οικ. Έτους 2020.

3. Πρόσληψη εποχικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών ανταποδοτικού χαρακτήρα ,διατάξεις του άρθρου 206 του Ν.3584/2007.

4. 'Έγκριση της επικαιροποιημένης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πάργας και του Δήμου Πρέβεζας για το έργο “Ύδρευση παραλιών Βαλανιδοράχης, Λούτσας, Βράχου, Λυγιάς, Χειμαδιού, Ριζών, Καστροσυκιάς” και αποδοχή επιμερισμού μεταξύ των Δήμων Πάργας και Πρέβεζας της ασφάλειας του επενδυτικού τοκοχρεολυτικού δανείου από το ΤΠκΔ συνολικού ποσού 5.696.966,56 ευρώ για την υλοποίησή του.

5. Επικαιροποίηση της 637/2018 απόφασης περί «Έγκριση προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Ηπείρου για την υποβολή της μελέτης: {ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ}».

6. Έγκριση Επικαιροποιημένης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας για την εκτέλεση του έργου:’’ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ »

7. Ορισμός νέου μέλους στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πρέβεζας και της Περιφέρειας Ηπείρου για την εκτέλεση του έργου «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΟΥ ΔΙΩΡΟΦΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΝΑΛΙΟΥ».