Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 13:16

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο από το Επιμελητήριο Πρέβεζας με θέμα: «COVID-19 & Επιχειρησιακή Βιωσιμότητα»

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας σε συνεργασία με την TÜV AUSTRIA ACADEMY σας προσκαλεί στο δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο:

«COVID-19 & Επιχειρησιακή Βιωσιμότητα», με εισηγητή τον κ. Ευστάθιο Λιακόπουλο, Ιδρυτή και CEO της Business Support Services BSS”,

μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης που διαθέτει το εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικό  σεμινάριο, από την TÜVAUSTRIAACADEMY

Στόχος αυτού του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι η διαμόρφωση λύσεων & δράσεων από τις επιπτώσεις της πανδημίας στις επιχειρήσεις και οι μεσοπρόθεσμες στρατηγικές, που πρέπει να εφαρμοστούν, μετά από αυτήν.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο παρέχεται δωρεάν και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ασύγχρονα (στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα κατεβάσετε το υλικό του σεμιναρίου, ενώ θα παρακολουθήσετε και τον εισηγητή να σας μιλάει) οποιαδήποτε στιγμή από 10 έως και 30 Απριλίου 2020.

Επίσης, αμέσως μετά το πέρας κάθε παρακολούθησης, μπορείτε να θέσετε δωρεάν τα ερωτήματά σας στον κ. Λιακόπουλο μέσω του forum της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης και στην κ.Πλιάκου Φανή και αυτά θα απαντηθούν εντός 24 ωρών. Γιατί οφείλουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση και να παραμείνουμε ισχυροί στο επιχειρείν!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρακολούθηση του σεμιναρίου, καλέστε στο Επιμελητήριο Πρέβεζας στο τηλ. 26820 29414, εσωτερικά τηλέφωνα 5 κ. Σταυρούλα Σακαλάκη και 17 κ. Ράνια Κοκκίνη.

Μόλις παραληφθεί το αίτημά σας θα σας σταλούν οι σχετικές πληροφορίες καθώς και οι κωδικοί πρόσβασης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Το παραπάνω θέμα θα παρουσιαστεί από τον κ Ευστάθιο Λιακόπουλο, Σύμβουλο Επιχειρήσεων, εταιρεία Building Solid Success (BSS), ο οποίος δραστηριοποιείται σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης και οικονομικής διεύθυνσης.

Την ιδιαίτερη αυτή στιγμή, η προτεραιότητα είναι κατά πρώτον η διαφύλαξή της Υγείας όλων μας και κατά δεύτερον ο περιορισμός των οικονομικών επιπτώσεων που προκαλεί ο COVID 19 στην αγορά.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο, Γραμματεία Προέδρου κ. Σταυρούλα Σακαλάκη, τηλ. 26820 29414 (εσωτ. 5).

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Ιωάννης Μπούρης