Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 23:07

Ο Δήμος Πρέβεζας λόγω κορονοϊού στέλνει τις σχολικές καθαρίστριες για καθαρισμούς άλλων κτιρίων

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν εκπρόσωποι σωματείων την Τρίτη 7 Απριλίου, μπροστά στην πύλη του Νοσοκομείου της Πρέβεζας, ο Πέτρος Λελοβίτης, μέλος της Γ.Σ. της ΠΟΕ-ΟΤΑ και μέλος της διοίκησης του Συλλόγου εργαζομένων στους ΟΤΑ Α' Βαθμού Δήμων Ν. Πρέβεζας, ανέφερε πως οι σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Πρέβεζας απασχολούνται πλέον για άλλα καθήκοντα.

Με τις αποφάσεις 138/2020 και 139/2020 ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος μετακινεί τις καθαρίστριες σχολείων του Δήμου με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, για όσο διάστημα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες κλειστές, για την καθημερινή καθαριότητα των δημοτικών κτιρίων προκειμένου να διαφυλαχθεί η ορθή καθαριότητα αυτών των χώρων, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κωρονοϊού COVID-19.

Ειδικότερα συγκρότησε συνεργεία για την καθαριότητα του ΚΑΠΗ, του πρώην Δημαρχείου Ζαλόγγου, του πρώην Δημαρχείου Λούρου, του “Βοήθεια στο Σπίτι”, των κλειστών γυμναστηρίων και των αθλητικών χώρων, του Λιμενικού Ταμείου, των χώρων πολιτισμού κ.α.