Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 16:17

Προβλήματα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Πρέβεζα-Καθίζηση στον Μύτικα

Στο Μύτικα βρέθηκε το πρωί κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Πρέβεζας με επικεφαλής τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Κατσιπανέλη, προκειμένου να εκτιμήσουν από κοντά το πρόβλημα της καθίζησης που δημιουργήθηκε στον παραλιακό δρόμο του Μύτικα από τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις.

mutikas 2 copy

Η διέλευση των οχημάτων έχει απαγορευτεί και όπως υπογραμμίζει ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος κ. Νίκος Ντίτσος η ζημιά είναι μεγάλη, σημειώνοντας πως η περιοχή του Μύτικα δέχθηκε τους τελευταίους μήνες μεγάλες ποσότητες νερού.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο κ. Κατσιπανέλη, το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν έργα για την αποστράγγιση των ομβρίων υδάτων καθώς και παρεμβάσεις που θα ενισχύσουν το τοιχίο το οποίο παρουσιάζει ρωγμές.

vroxh 2

Κατολισθήσεις και καθιζήσεις σημειώθηκαν σε Κανάλι, Καστροσυκιά , Βράχο και Λυγιά ενώ σε οριακή κατάσταση βρίσκεται και ο ποταμός Λούρου στο ύψος του αναχώματος στο ύψος του Αγίου Βαρνάβα.

Έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση σημειώθηκε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι και στην Πρέβεζα, με αποτέλεσμα να ξεχειλίσουν φρεάτια σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

vroxh 3

Οι υπηρεσίες συνεχίζουν να βρίσκονται σε επιφυλακή προκειμένου να περιοριστούν τα προβλήματα και να αποκατασταθούν οι ζημιές όσο το δυνατόν συντομότερα.

vroxh 4