Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 23 Μαϊος 2020 10:12

Κυβερνητικό σχέδιο υποβάθμισης του ΓΝ Πρέβεζας και... εξόντωσης των συνδικάτων-“ενοχλητικών ζιζανίων” κατήγγειλαν εκπρόσωποι εργαζομένων (pics)

Εκλεγμένοι εκπρόσωποι σωματείων του Ν. Πρέβεζας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, το απόγευμα της Παρασκευής στο Πάρκο Νεάπολης (Πυροβολικό), στο πλαίσιο της προπαρασκευαστικής συνάντησης-συντονισμό δράσης και αγωνιστικών πρωτοβουλιών, για τη μεγάλη κινητοποίηση για την Υγεία, που θα γίνει στις 26 Μαΐου στις 7.30μ.μ. στη Λ. Ειρήνης (Παλιά ΚΤΕΛ).

IMG 6054

Το “παρών” έδωσαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι του Σωματείου Οικοδόμων Ν. Πρέβεζας, του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας, της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πρέβεζας, του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ, του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας, εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο, εκπαιδευτικοί και νεολαίοι κ.α.

f28d063a2eace0ce613860d25c052ec7 XL

Παρόντες ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Πρέβεζας, ο σύμβουλος της Ανυπότακτης Κίνησης για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας Μιχάλης Γεωργούλης, καθώς και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Ηπείρου και μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΕΔΗΝ, Γιώργος Πρέντζας.

IMG 6050

Παίρνοντας το λόγο η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΓΝ Πρέβεζας Μαρία Τζίμα, ανέφερε ότι το Νοσοκομείο Πρέβεζας αντιμετωπίζει προβλήματα με τη μη ενίσχυσή του σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ειδικά στο παθολογικό και αναισθησιολογικό τμήμα, ενώ για να καλυφθεί το κενό σε νοσηλευτές, μετακινήθηκε προσωπικό από τα Κέντρα Υγείας, αποδυναμώνοντάς τα. Την ίδια στιγμή όπως είπε η διοίκηση του ΓΝ Πρέβεζας προβαίνει σε καρατομήσεις και συνδικαλιστικές διώξεις, για να “τελειώνει” από τις ενοχλητικές γι' αυτούς φωνές.

IMG 6059

Χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών ο Θοδωρής Βενετικίδης, εκ μέρους το Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πρέβεζας, ο Μπάμπης Σοπικιώτης, εκ μέρους της Ανυπότακτης Κίνησης ο Μιχάλης Γεωργούλης και εκ μέρους της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πρέβεζας, ο Νίκος Τσέγκος.

IMG 6061

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Γιώργος Πρέντζας, ο οποίος αναφέρθηκε στους μεγάλους αγώνες που έχει δώσει ο Σύλλογος Εργαζομένων στο ΓΝ Πρέβεζας ήδη από το 2013, μαζί με την πρεβεζάνικη κοινωνία. Επισήμανε πως είναι ένα ευρύτερο σχέδιό τους να “ξεπαστρέψουν” τη δημόσια υγεία για τα ιδιωτικά τους συμφέροντα και στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι πρόσφατες συνδικαλιστικές διώξεις και καρατομήσεις. “Θέλουν να ξεμπερδέψουν από τα ενοχλητικά ζιζάνια. Δε θα τους κάνουμε τη χάρη”, είπε χαρακτηριστικά.

 

Έκθεση εικόνων