Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 26 Μαϊος 2020 11:10

Στην απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων προχωρά ο δήμος Πρέβεζας

Στην απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων που βρίσκονται σε διάφορα σημεία του δήμου θα προχωρήσει το αμέσως επόμενο διάστημα ο δήμος Πρέβεζας.

Το θέμα ήρθε προς συζήτηση στη συνεδρίαση της τοπικής κοινότητας Πρέβεζας που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο Βοτανικό Κήπο και όπως τόνισε ο δήμαρχος Πρέβεζας που ήταν παρών, έχουν ήδη καταγραφεί από τη δημοτική αστυνομία όλα τα εγκαταλελειμμένα οχήματα, ενημερώθηκαν οι ιδιοκτήτες τους και έχει παρέλθει και το χρονικό διάστημα που δίνει ο νόμος για τις ενστάσεις.

Έτσι μέσα στο μήνα η αρμόδια υπηρεσία του δήμου θα προχωρήσει στην προκήρυξη προκειμένου να βρεθεί κάποια εταιρεία για να τα απομακρύνει.

“Θεωρώ ότι αυτή η εικόνα σε διάφορα σημεία του δήμου δεν είναι τιμητική για εμάς, να βλέπουμε εγκαταλελειμμένα οχήματα να μετατρέπονται σε εστίες μόλυνσης σε σημεία που θα μπορούσε να υπάρχει πράσινο ή κάποια ελεύθερη θέση στάθμευσης για άλλα οχήματα” τόνισε ο κ. Γεωργάκος, σημειώνοντας πως αν προκύψει ανάγκη το επόμενο διάστημα για να γίνουν και άλλες απομακρύνσεις εγκαταλελειμμένων οχημάτων θα ακολουθηθεί και πάλι η ίδια διαδικασία.