Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 29 Μαϊος 2020 14:20

Δωρεά ενός σύγχρονου Ηλεκτροκαρδιογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας

Στη δωρεά ενός σύγχρονου Ηλεκτροκαρδιογράφου, που θα καλύψει τις ανάγκες του Τμήματος Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Πρέβεζας προχώρησε η εταιρεία OLYMPIC EEL & SALMON SA (FOPPEN).

IMG 5008

Το πρωί της Παρασκευής η διοίκηση του Νοσοκομείου πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου για τη σημαντική αυτή δωρεά, με τον προϊστάμενο των εξωτερικών ιατρείων κ. Θωμά Ντούσκο και την αναπληρώτρια προϊσταμένη κα Αγγελική Μάλιου να επισημαίνουν πως πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που θα βοηθήσει σημαντικά στη λειτουργία των εξωτερικών Ιατρείων.

IMG 5015

Εκπροσωπώντας την εταιρεία η κα Νίκου εξήρε το έργο και την προσφορά των γιατρών και του προσωπικού του Νοσοκομείου Πρέβεζας, σημειώνοντας πως η εταιρεία ήθελε να δείξει έμπρακτα τη στήριξή της, η οποία όπως είπε μπορεί να αποτελέσει παραδειγματισμό και για άλλους.

IMG 5004

Ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Δημήτρης Σκανδάλης ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία σημειώνοντας πως στατιστικά η FOPEN είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος φορέας με υπαλλήλους στην Πρέβεζα και προσφέρει σημαντικά στην οικονομία της περιοχής.IMG 5019

“Οτιδήποτε και να έρθει ως προσφορά για το Νοσοκομείο και από οποιονδήποτε, είναι καλοδεχούμενο. Δεν έχουμε παράπονο, οι επιχειρήσεις της Πρέβεζας στηρίζουν πολύ το Νοσοκομείο με υλικά, διότι τέτοιες είναι οι ανάγκες” είπε ο κ. Σκανδάλης ευχαριστώντας και πάλι θερμά την εταιρεία για την ευγενή δωρεά.