Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 31 Μαϊος 2020 11:01

Διαδικτυακά οι εξετάσεις στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής λόγω πανδημίας

Από 1/06/2020 θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις για τους φοιτητές επί πτυχίω και από 9/06/2020 θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις και για τους φοιτητές κανονικών εξαμήνων του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.

Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 3/07/2020. Οι εξετάσεις όλων των μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν με προφορικές εξετάσεις ή με εργασίες, όπου η φύση του μαθήματος το επιτρέπει, ή με τεστ /assignments μέσω της πλατφόρμας Ms Teams ή ecourse.

Οι διδάσκοντες θα μεριμνήσουν για τη διασφάλιση του αδιάβλητου και της αξιοπιστίας της διαδικτυακής εξεταστικής διαδικασίας. Σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής φοιτητών στις διαδικτυακές εξετάσεις λόγω τεχνικών προβλημάτων, ο διδάσκων συμβουλεύεται την τμηματική επιτροπή υποστήριξης της εξ αποστάσεως διαδικασίας και μαζί με τον Πρόεδρο του τμήματος αποφασίζουν για τον προγραμματισμό νέας διαδικτυακής εξέτασης.

Για να συμμετέχει ο φοιτητής στις προφορικές εξετάσεις ή στα τεστ/ assignments μέσω της πλατφόρμας Ms Teams ή μέσω πλατφόρμας ecourse, θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει μαζί του Ακαδημαϊκή Ταυτότητα ή Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο και να χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια της εξέτασης κάμερα και μικρόφωνο για να γίνεται η ταυτοποίηση των στοιχείων του.

Η ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων είναι ευθύνη του κάθε διδάσκοντα.

Στο τμήμα ήδη πραγματοποιούνται διαδικτυακά τα μαθήματα και οι εξετάσεις του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών όπως και οι πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες. Η δε ορκωμοσία των αποφοίτων του τμήματος πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Παρασκευή 29 Μαΐου.