Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 10:30

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Πρέβεζας: «ΟΧΙ στην ψήφιση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης του Ν. Πρέβεζας χαιρετίζει τις μαζικές και δυναμικές πανεκπαιδευτικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα αλλά και στο νομό μας, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, που εξέφρασαν το αίτημα για την απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου που πλήττει ανεπανόρθωτα τη δημόσια εκπαίδευση και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και η κυβέρνηση της Ν.Δ. αδιάλλακτες και με παντελή περιφρόνηση στους δημοκρατικούς θεσμούς και στον θεσμικό διάλογο, ενάντια στην ηχηρή διαμαρτυρία εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων, κατέθεσαν την Πέμπτη το βράδυ, 28 Μαΐου 2020, το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή και προχωρούν, δυστυχώς, τις επόμενες ημέρες στην ψήφισή του. Το σίγουρο είναι ότι η απόφαση αυτή του Υ.ΠΑΙ.Θ. βρίσκει απέναντί της το σύνολο της σχολικής κοινότητας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας στο πλαίσιο των αγωνιστικών του δράσεων, αποφασίζει την πραγματοποίηση νέας πανεκπαιδευτικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας από κοινού με την Ε.Λ.Μ.Ε. του Ν. Πρέβεζας, την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 και ώρα 19.00, έξω από τη Θεοφάνειο Αίθουσα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.

ΤΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ekp