Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 12:07

Κωλυσιεργία του δήμου Πρέβεζας και της ΔΕΥΑΠ καταγγέλλουν κάτοικοι της Κ. Τζαβέλλα

Για κωλυσιεργία του δήμου Πρέβεζας και της ΔΕΥΑΠ κάνουν λόγο κάτοικοι της Πρέβεζας σημειώνοντας πως λόγω των στρεβλών δικτύων αποχέτευσης που είχαν δημιουργηθεί στο Δήμο, τα λήμματα της πόλης εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με το πρώτο ξέσπασμα μιας βροχής -που έχει αποτέλεσμα το σταμάτημα του αντλιοστασίου- σκάνε στην αυλή ιδιόκτητης κατοικίας στην Οδό Κ. Τζαβέλλα.

“Όλα αυτά τα χρόνια με τη γνωστοποίηση του ζητήματος, αντί να φροντίσουν να επιλυθεί το πρόβλημα στην ουσία του, έρχονται εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΠ μαζεύουν τα λήμματα αλλά το πρόβλημα παραμένει. Άπαξ δε είναι αργία, είμαστε υποχρεωμένες να επωμιζόμαστε την αδιαφορία Δήμου και ΔΕΥΑΠ, χωρίς καμιά μέριμνα για τα κατασκευαστικά, κατά πως φαίνεται, λάθη των ιδίων ως άνω φορέων. Είναι, μάλλον, αμελητέο για τους φορείς αυτούς ο κίνδυνος που επιφέρει η κατάσταση αυτή στην υγιεινή μας” υπογραμμίζουν οι καταγγέλλοντες απαιτώντας άμεση και ουσιαστική και οριστική επίλυση τους ζητήματος.

“Αποκορύφωμα της κατάστασης αυτής ήταν η 6η Ιουνίου όπου το βυτίο για τον καθαρισμό δεν ήρθε ποτέ, το τηλέφωνο επικοινωνίας επίσης δεν απαντήθηκε ποτέ" σημειώνουν ζητώντας άμεση λύση.