Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 14:17

Την έκδοση ψηφίσματος από το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας σχετικά με το ξενοδοχείο καραντίνας ζητά η "Ανάπτυξη Τώρα"

Την έκδοση ψηφίσματος από το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας σχετικά με το ξενοδοχείο καραντίνας στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας ζητά η δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με αίτημα που κατέθεσε στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο κοινοποιήθηκε στο δήμαρχο και στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Το αίτημα αναφέρει:

Κ. πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας

σας ζητάμε να έρθει για συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 1/7/2020 το θέμα : ΕΚΔΟΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ το Ξενοδοχείο καραντίνας που θα φιλοξενήσει επισκέπτες από τον νομό μας οι οποίοι θα διαγνωστούν θετικοί στον COVID-19 στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας.

Ζητάμε να ενημερωθούν οι παρατάξεις και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς ώστε να συν διαμορφωθεί στο δημοτικό συμβούλιο μία σαφής αντιπρόταση. Για την περίπτωση του ενός τρίτου του δημοτικού συμβουλίου παρακαλώ να ερωτηθούν οι παρατάξεις αν συναινούν ή όχι.

Προκαλούμε την συζήτηση, το θέμα χαρακτηρίζεται για εμάς ως εξαιρετικά επείγον προκειμένου να χαράξουμε μια ενιαία πολιτική που αρμόζει στον τόπο μας αναφορικά με τον τουρισμό, την προοπτική να γίνουμε τουριστικός προορισμός, την ασφάλεια των πολιτών μας και των επισκεπτών.

Στη συνεδρίαση αυτή θα καλέσουμε να παρευρεθούν και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς για να μας καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους .

Πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνει δια ζώσης και όχι δια περιφοράς.

Περιμένω για τις δικές σας ενέργειες.

Σας ευχαριστούμε.

(Υπόδειγμα ψηφίσματος θα σας το καταθέσουμε μέχρι αύριο.)

Για τηνδημοτική παράταξη
«Ανάπτυξη Τώρα»

Οι δημοτικοί σύμβουλοι:

Γεώργιος Νίτσας - Αναστάσιος Αμάραντος
Γεώργιος Ντόντης - Ιωσήφ Στύλος -Νικόλαος Λουφέκης

ΠΡΕΒΕΖΑ 29/06/2020