Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 17:08

Υπάλληλοι Π.Ε. Πρέβεζας: «Η τρομοκρατία δε θα περάσει»

Ψήφισμα συμπαράστασης στους αγωνιστές του ΠΑΜΕ, που συνελήφθησαν από τις δυνάμεις καταστολής, υπέγραψε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Πρέβεζας.

Το ψήφισμα αναφέρει:

«ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

 

Ψήφισμα συμπαράστασης για την επίθεση των δυνάμεων καταστολής

 

Η κυβέρνηση του νόμου και της τάξης δε δίστασε να χτυπήσει και να συλλάβει δεκάδες εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων (Προέδρους, Γραμματείς, κλπ.) και αγωνιστές του ΠΑΜΕ, που πήγαν στο Υπουργείο Εργασίας απαιτώντας συνάντηση με τον υπουργό, για να διαμαρτυρηθούν για τις απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις του σχετικά με το ασφαλιστικό.

 

Οι χασάπηδες των δικαιωμάτων των εργαζομένων, που άξιος εκπρόσωπός τους είναι ο υπουργός εργασίας, έδωσαν εντολή στα ΜΑΤ να τσακίσουν τους εργαζόμενους.

 

Η κυβέρνηση, μάς θέλει υποταγμένους. Στέλνει μήνυμα: όποιος αγωνίζεται, διεκδικεί, απεργεί, θα λοιδορείται, θα ποινικοποιείται, θα καταστέλλεται. Η κυβέρνηση για να ολοκληρώσει το καταστροφικό της σχέδιο, το σχέδιο της κοινωνικής λεηλασίας, θέλει να επιβάλλει τη σιωπή και την υποταγή, με την ωμή βία και την καταστολή.

Καταγγέλλουμε την αστυνομική βαρβαρότητα, που υπηρετεί την πολιτική της κοινωνικής λεηλασίας, αλλά και τα μεγάλα αφεντικά: την Ε.Ε., το Δ.Ν.Τ. και τους κεφαλαιοκράτες.

Τους διαβεβαιώνουμε, ότι στους ανέμους της βίας και της απανθρωπιάς που σπέρνουν, θα θερίσουν τις θύελλες των αγώνων μας, όλων των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.

Δεν θα τους περάσει.

Οι νέοι κοινωνικοί αγώνες αναπτύσσονται, πολύ πιο δυνατοί, πολύ πιο ώριμοι, πολύ πιο ανατρεπτικοί.

 

ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ

 

Το Δ.Σ. του συλλόγου»