Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 10:23

Δημοπρατήθηκε το πρώτο σημαντικό έργο του “Αντώνης Τρίτσης” στο Δήμο Πρέβεζας που τελικώς είχε σφραγίδα... “Φιλόδημος Ι”

Δημοπρατήθηκε την 1η Ιουλίου ένα έργο που θα λύσει σημαντικά προβλήματα σε περιοχές της δημοτικής ενότητας Πρέβεζας του Δήμου Πρέβεζας, που συχνά λένε το... νερό-νεράκι!

Πρόκειται για το έργο "Ύδρευση Δήμου Πρέβεζας-Φάση Β", το οποίο είναι το πρώτο έργο του νέου αναπτυξιακού προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”, που δημοπρατήθηκε και θα εκτελεστεί στο Δήμο Πρέβεζας.

Στις 27 Ιουλίου 2018 (δείτε ΕΔΩ), ο Υπουργός Εσωτερικών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης υπέγραψε την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα “Φιλόδημος Ι” και την απέστειλε στον τότε Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Δημήτρη Αυδίκο.

Στις 14 Φεβρουαρίου 2020 ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας υπέγραψε την επενδυτική δανειακή σύμβαση με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για το συγκεκριμένο έργο, το οποίο στο μεταξύ μεταφέρθηκε αυτούσιο στο αναπτυξιακό πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

Το έργο δημοπρατήθηκε και ο προϋπολογισμός του είναι 1.540.000 € (+ΦΠΑ).

Αφορά στην αντικατάσταση υφιστάμενων κεντρικών αγωγών του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στις ανατολικές περιοχές της Δ.Κ. Πρέβεζας (Νεοχώρι, Ψαθάκι, Αγ. Τριάδα, Άγιος Θωμάς, Σκαφιδάκι, Πνευματικός Φάρος κ.α.) και στην πόλη της Πρέβεζας.