Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 10:41

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του atpreveza.gr – Δημοπρατείται το έργο των βυθιζόμενων κάδων στην παραλία Πρέβεζας μέσω Open Mall

Είχαμε αναφέρει σε ρεπορτάζ μας στις 29 Μαρτίου 2020 (δείτε ΕΔΩ), πως η πρόθεση του Δήμου Πρέβεζας είναι να δημοπρατήσει άμεσα το έργο των βυθιζόμενων κάδων, μέσω της πράξης «Aνοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Πρέβεζας (Open Mall)» η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Στην αυριανή της συνεδρίαση, η οικονομική επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας θα κληθεί να εγκρίνει τη μελέτη του έργου “Προμήθεια βυθιζόμενων κάδων απορριμμάτων Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Πρέβεζας” και στη συνέχεια ο διαγωνισμός θα "ανέβει" στη σχετική πλατφόρμα του Υπουργείου, ώστε να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι προτάσεις.

Πρόκειται για την προμήθεια 4 καινούριων βυθιζόμενων συστημάτων αποθήκευσης απορριμμάτων με κάδους συμβατούς με τα κοινά απορριμματοφόρα των Ο.Τ.Α. Τα εν λόγω συστήματα θα καλύψουν τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου Πρέβεζας. Η δαπάνη για την προμήθεια προϋπολογίζεται στο ποσό των 150.000,00 € συμπεριλαμβανομένου /νου του Φ.Π.Α. 24%.