Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 20:50

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 11 συλληφθέντες για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας οδηγήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης οι 11 συλληφθέντες, 9 άνδρες και 2 γυναίκες, για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στη συστηματική διακίνηση ναρκωτικών στην Πρέβεζα (δείτε εδώ).

IMG 5398

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του atpreveza.gr ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος των εννιά, ενώ εις βάρος των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και αφέθηκαν ελεύθεροι (ένας άνδρας και μία γυναίκα). Το μεσημέρι της Παρασκευής αφέθηκε ελεύθερη και η δεύτερη γυναίκα.

IMG 5412

Η πολυσέλιδη δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή, ενώ οι κατηγορούμενοι, που παραμένουν υπό κράτηση, αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου στο πλαίσιο της επιχείρησης ευρείας κλίμακας στην Πρέβεζα και στην Αττική, συνελήφθησαν επτά ημεδαποί, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό της μέλος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, που περιλαμβάνει -τα κατά περίπτωση- αδικήματα της συγκρότησης, διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και παραβάσεων των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, και τέσσερις ημεδαποί (δύο άνδρες, εκ των οποίων ένας πυροσβεστικός υπάλληλος και δύο γυναίκες), μη μέλη της ανωτέρω οργάνωσης, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Έκθεση εικόνων