Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 15:05

Πρόβλημα με την πίεση του νερού αντιμετωπίζει τμήμα του Λούρου

Προβλήματα αντιμετωπίζει ένα μεγάλο τμήμα του Λούρου εδώ και τέσσερις ημέρες με την πίεση του νερού. Ο Αντιδήμαρχος Λούρου Νίκος Παγγές δήλωσε στο atpreveza.gr:

Είμαστε στο Λούρο. Υπάρχει πρόβλημα με την πίεση του νερού στο δίκτυο εδώ και κάποιες ημέρες. Κάπου πρέπει να είναι βουλωμένο. Είμαστε στο δρόμο με τους εργαζόμενους και ψάχνουμε να δούμε που είναι το πρόβλημα στο δίκτυο και να το λύσουμε. Δουλεύουν ώρες και προσπαθούμε για να βρεθεί λύση το συντομότερο”.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Σπύρος Γκούρας δήλωσε στο atpreveza.gr:

Υπάρχει ένα βούλωμα σε κάποιο σημείο. Δεν έχει φράξει τελείως. Δεν έχει μείνει χωρίς νερό ο Λούρος, αλλά υπάρχει χαμηλή πίεση περίπου στο 1/3 του χωριού. Είχαμε μία βλάβη πριν από 4 ημέρες, η οποία αποκαταστάθηκε. Τότε προέκυψε το πρόβλημα της πίεσης. Όλοι είναι επί ποδός και εργάζονται. Δεν έχουμε εντοπίσει δυστυχώς το ακριβές σημείο και πάμε ψάχνοντας. Από χθες κάνουμε μετρήσεις, μετράμε βρύση-βρύση. Ο κόσμος έχει δίκιο να παραπονιέται, αλλά κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε να το λύσουμε και είμαστε στο δρόμο. Ο Λούρος γενικά έχει νερό και μόλις αποκατασταθεί το πρόβλημα θα το ανακοινώσουμε επίσημα να ξέρει και ο κόσμος”.