Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 15:44

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών-Μήνυμα του αναπληρωτή Διευθυντή Δ.Ε. Πρέβεζας

Τέλος μπήκε στην αγωνία των μαθητών καθώς αναρτήθηκαν στα Λύκεια του Νομού Πρέβεζας οι βαθμολογίες των Πανελληνίων εξετάσεων, χωρίς να αναγράφονται τα ονομαστικά στοιχεία κάθε υποψηφίου, αλλά μόνο ο κωδικός και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα.

Παράλληλα άνοιξε λίγο μετά τις 11:30 η ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας, στην οποία οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους (https://results.it.minedu.gov.gr).

Έτσι, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει τα αποτελέσματά του είτε επισκεπτόμενος το λύκειό του, είτε χρησιμοποιώντας τον οκταψήφιο κωδικό του και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι επιδόσεις κρίνονται πεσμένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στη Νεοελληνική Γλώσσα και κατά δεύτερο και στη Χημεία.

Να αναφέρουμε πως στο Νομό Πρέβεζας είχαμε τρεις αριστούχους μαθητές (με μέσο όρο από 18,5 και πάνω), ένας στο 2ο ΓΕΛ Πρέβεζας, ένας στο ΓΕΛ Φιλιππιάδας και ένας στο 1ο ΕΠΑΛ Πρέβεζας.

IMG cffbc419a21edfc80fa6550293e41e43 V

Σε επικοινωνία που είχε το atpreveza.gr με τον αναπληρωτή Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, ο κ. Σταύρος Τσουμάνης τόνισε:

"Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βαθμολογιών των πανελληνίων εξετάσεων, εκ μέρους της ΔΔΕ Πρέβεζας εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και στις οικογένειές τους, μέσα σε μια συγκυρία ιδιαίτερα δύσκολη όσο και προτόγνωρη φέτος.

Ειδικά θέλουμε να συγχαρούμε όσους μαθητές πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει και σε όσους μαθητές δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις αποδόσεις τους, θέλουμε να τονίσουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουν την προσπάθεια να κυνηγούν τα όνειρά τους με οποιοδήποτε τρόπο.

Ταυτόχρονα θέλουμε να συγχαρούμε και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία στήριξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους μαθητές τους.

Εν όψει και της ανακοίνωσης των βάσεων και των σχολών επιτυχίας θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους τους μαθητές την πραγμάτωση των ονείρων τους".