Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 17:41

Ακόμη “στο περίμενε” ο Δήμος Πρέβεζας για το νέο καταφύγιο αδέσποτων ζώων

Πέρασαν 7 μήνες από την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας (δείτε ΕΔΩ) για την υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” του έργου «Κατασκευή και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Πρέβεζας».

Από τότε “ούτε φωνή ούτε ακρόαση” για το συγκεκριμένο έργο, την ώρα που η χρηματοδότηση του έργου γίνεται... μπαλάκι ανάμεσα στο “Φιλόδημος ΙΙ” και το “Αντώνης Τρίτσης”.

Η δημοτική αρχή είναι ακόμη “στο περίμενε” από τους υπηρεσιακούς παράγοντες των Υπουργείων, την ώρα που στελέχη της, αλλά και ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Γεωργάκος, από τον Απρίλιο διαμηνύουν δημόσια πως είναι ζήτημα ολίγων ημερών η απόφαση ένταξης και η χρηματοδότηση.

Οι εβδομάδες όμως περνούν και ακόμη... τίποτα για ένα θέμα για το οποίο είχε επέμβει μέχρι και Εισαγγελέας, δείχνοντας ανοχή προς το Δήμο ώστε να τηρήσει τα προβλεπόμενα...

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr, το Υπουργείο θα ανακοινώσει μαζικά την ένταξη στο πρόγραμμα αρκετών Δήμων της χώρας μέχρι το φθινόπωρο. Απομένει να δούμε αν θα γίνουν οι εξαγγελίες πράξη.