Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 11:02

Θέσεις από το δημοτικό parking θα δεσμευτούν για εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων – Παιδότοπος θα κατασκευαστεί δίπλα από το Λούνα Παρκ

Αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές χρήσεις στη χερσαία ζώνη του λιμένα Πρέβεζας ελήφθησαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας στη συνεδρίαση της Παρασκευής.

Ειδικότερα έγινε ομόφωνα δεκτή η αίτηση για παραχώρηση 150 τ.μ. στο βορειοανατολικό τμήμα του δημοτικού parking σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων (προς την πλευρά της εισόδου της Μαρίνας). Είναι η δεύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκίνητων που θα δραστηριοποιηθεί εντός του δημοτικού parking. Η άλλη έχει χώρο και θέσεις ακριβώς απέναντι.

“Έχουμε βάλει περιορισμούς να μην είναι μεγάλες εταιρείες, μέχρι 10 αυτοκίνητα. Ο χώρος θα οριοθετηθεί με την επίβλεψη της υπηρεσίας”, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΛΤ και Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

Παράλληλα, το ΔΛΤ Πρέβεζας έκανε κατά πλειοψηφία δεκτή και την αίτηση ιδιώτη για παραχώρηση χώρου 600τμ. δίπλα από το Λούνα Παρκ, για τη δημιουργία παιδότοπου.

“Είμαστε θετικοί, είπαμε σε πρώτη φάση να πάμε σε ένα χρόνο και μετά το βλέπουμε”, είπε ο Αντιπρόεδρος του ΔΛΤ Πρέβεζας Γρηγόρης Κουμπής και πρόσθεσε: “Έγινε συνεννόηση με τη σχολή οδηγών, θα πάνε λίγο πιο αριστερά. Ο χώρος έχει ελεγχθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες”.

Αρνητική ψήφο με το σκεπτικό ότι υπάρχει άλλη επιχείρηση δίπλα ακριβώς με συναφές αντικείμενο υπηρεσιών, έδωσε η εκπρόσωπος της Λιμενικής Αρχής Πρέβεζας, ενώ ο κ. Γεωργάκος τόνισε: “Η αδειοδότηση ελέγχεται από την αρμόδια υπηρεσία, αν είναι εντάξει τα παιχνίδια, η ασφάλεια κτλ.”.