Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 11:01

Τα πρώτα χρήματα για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών πιστώθηκαν στο Δήμο Πρέβεζας μέσω του “Φιλόδημος ΙΙ”

“Επιτέλους φως” για την προβληματική λειτουργία των παιδικών χαρών του Δήμου Πρέβεζας (δείτε ΕΔΩ παλαιότερο ρεπορτάζ), οι οποίες χαρακτηρίζονται από λουκέτα και από έλλειψη πιστοποιητικών καταλληλότητας.

Με απόφαση που υπέγραψε η διευθύντρια της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών στις 20 Αυγούστου, δόθηκε εντολή μεταφοράς πιστώσεων και μεταφοράς του ποσού στον δικαιούχο φορέα, για τη χρηματοδότηση έργου του Δήμου Πρέβεζας (Ν. Πρέβεζας) του Προγράμματος ««ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΙΙ «Προμήθεια – Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των δήμων της χώρας».

Το ποσό της πρώτης χρηματοδότησης για το Δήμο αντιστοιχεί σε 61.709,84 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι τον Απρίλιο του 2018, επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Δήμος Πρέβεζας είχε καταθέσει πρόταση που τελικώς εγκρίθηκε στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” για το έργο «Προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Πρέβεζας» προϋπολογισμού 246.760,00 € (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ).

Ας ελπίσουμε σύντομα οι παιδικές χαρές του Δήμου Πρέβεζας να πιστοποιηθούν και να διατεθούν και πάλι με την κατάλληλη υποδομή στους οικογενειάρχες του Δήμου.