Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 10:59

Δικαιώθηκε η προϊσταμένη παιδικών σταθμών του Δήμου Πρέβεζας από την Αποκεντρωμένη για την αδικαιολόγητη μετακίνησή της

Είχαμε επισημάνει σε ρεπορτάζ μας στο atpreveza.gr (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), ότι ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος με ανακατατάξεις που έχει επιχειρήσει στο οργανόγραμμα του Δήμου -μεταξύ άλλων και στο Γραφείο Παιδικών Σταθμών- και μάλιστα χωρίς να μπορεί να αιτιολογήσει σαφώς, επαρκώς και ειδικώς τις αποφάσεις του, έχει δημιουργήσει ζητήματα στην εν γένει λειτουργία των υπηρεσιών.

Ειδικότερα, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας (δείτε ΕΔΩ την απόφαση) έκανε δεκτή την προσφυγή της προϊσταμένης του Τμήματος Παιδικών Σταθμών και ακύρωσε την αριθµ. 294/2020 απόφαση (δείτε ΕΔΩ) του ∆ηµάρχου Πρέβεζας, µε την οποία αποφασίζεται: α) η τοποθέτησή της στον Βρεφονηπιακό Σταθµό Λούρου, από όπου θα ασκεί τα καθήκοντά της ως προϊσταµένη του Τµήµατος Παιδικών και β) η ανάθεση σε αυτήν καθηκόντων επίβλεψης και συντονισµού του Βρεφονηπιακού Σταθµού Λούρου.

Ενδεχομένως ο Δήμος να προσφύγει κατά της ακύρωσης της απόφασης στο αρμόδιο όργανο, ωστόσο η απόφαση της Αποκεντρωμένης θα πρέπει να “χτυπήσει καμπανάκια” στη διοίκηση του Δήμου, καθώς η πετυχημένη διοίκηση δεν ασκείται με τα “έτσι θέλω”...