Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 10:41

Έτσι θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο Καναλάκι – Τι αναφέρει η απόφαση του Δημάρχου Πάργας Νίκου Ζαχαριά

Είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας ότι λόγω της καθυστέρησης ολοκλήρωσης των εργασιών αποκατάστασης σε σχολικά συγκροτήματα του Καναλακίου, λόγω του σεισμού του Μαρτίου, η σχολική χρονιά ξεκινά προβληματικά για τους μαθητές.

Με απόφαση του ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς ορίζει τα παρακάτω:

 

“Α. Την αναστολή λειτουργίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καναλλακίου και του Γυμνασίου Καναλλακίου, για δύο ημέρες, ήτοι έναρξη λειτουργίας την 16η Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη.

Β. Την αναστολή λειτουργίας του ΓΕΛ Καναλλακίου και του ΕΠΑ.Λ. Καναλλακίου, για τέσσερις ημέρες, ήτοι έναρξη λειτουργίας την 18 η Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή.

Γ. Το Γυμνάσιο Καναλλακίου να λειτουργήσει στο κτήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου κατά τις απογευματινές ώρες, προσωρινά και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης ζημιών από το σεισμό της 21ης Μαρτίου 2020 του κτιρίου που συστεγάζονται το Γυμνάσιο και το ΓΕΛ Καναλλακίου.

Δ. Το ΓΕΛ Καναλλακίου να λειτουργήσει στο κτήριο του ΕΠΑ.Λ. κατά τις απογευματινές ώρες, προσωρινά και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης ζημιών από το σεισμό της 21ης Μαρτίου 2020 του κτηρίου που συστεγάζονται το Γυμνάσιο και το ΓΕΛ Καναλλακίου.

Το ωράριο λειτουργίας θα είναι: 15: 00 -20:45”.